TRUST ENGINEERING

Over ons

ONTDEK MEER OVER ONZE AANPAK, ONS TEAM, DE SECTOREN WAARIN WE ACTIEF ZIJN EN DE KLANTEN WAARMEE WE SAMENWERKEN.

Over ons

Trust Engineering is VCA gecertificeerd en beschikt over een team van medewerkers met meer dan 25 jaar ervaring in het screenen en detacheren van technisch gespecialiseerde profielen.

Wij beschikken over een zeer uitgebreid klantenbestand in de Benelux en bieden onze kandidaten op deze manier een brede waaier van interessante projecten aan. Kandidaten worden op regelmatige basis bijgeschoold om hun kennis uit te breiden in hun eigen vakgebied. Wij staan garant voor een open en eerlijke bedrijfscultuur.

Onze klanten kunnen dan weer rekenen op gemotiveerde kandidaten met perfecte kennis van zaken om hun projecten tot een goed einde te brengen. Naar onze klanten toe staan wij garant voor een eerlijke en open relatie.

Trust Engineering staat voor kwaliteit, kennis en ervaring.

HET TEAM

ONS KANTOOR

Het kantoor van Trust Engineering vind je in de Battelsesteenweg 455-E1 in Mechelen.

We nodigen jou met veel plezier uit om eens langs te komen voor een gesprek!


ONZE VAKGEBIEDEN

CHEMICAL & ENERGY

Hierin leveren we expertise en uitvoering op het vlak van Engineering. Of het nu gaat om Piping Mechanical, E&I, Process, Civil, ... - Trust Engineering zoekt voor jouw project dé perfecte expert.

BUILD & CONSTRUCTION

Hier staan we je bij op zowel studievlak als in de uitvoering voor utility en/of industriebouw. Je kan beroep doen op onze experten in Civil Engineering, Gebouwentechnieken, Facility Management, ...

PHARMA & FOOD

Hier biedt Trust Engineering jou de experten die je nodig hebt - zowel op studievlak als bij een eindklant - en dat op het vlak van Clean Piping, Quality Control, Project Management, HVAC, ...

ONZE KLANTEN