TRUST ENGINEERING

VOOR BEDRIJVEN

een ervaren expert nodig voor je project of een onverwachte afwezigheid opvangen? Of op zoek naar het juiste talent om je team te versterken? Trust Engineering bezorgt jou dé specialist die je nodig hebt.

Zo Kunnen WE JOU HELPEN

PROJECT SOURCING

Onze specialisten werken graag op projectbasis en zijn het gewend om zich snel aan nieuwe situaties en omgevingen aan te passen. Hun belangrijkste drijfveer is om samen met jouw mensen het project tot een goed einde te brengen.

WERVING & SELECTIE

Wij nemen jouw zoektocht naar extra medewerkers volledig uit handen. Wij regelen het hele traject van selectie van kandidaten tot en met een soepele start en continue opvolging tijdens het project. Zo kan jij zelf blijven focussen op je dagelijkse business.

ONZE AANPAK

Wat Trust Engineering voor jou wil doen? Heel eenvoudig: jou werk uit handen nemen. Daarom nemen wij voor jou de screening, matching, het hele wervings- en selectieproces (van de zoektocht naar geschikte kandidaten tot de contractbesprekingen), de kwalitatieve opvolging en administratie voor onze rekening. Zodat jij je kan concentreren op jouw business!