TRUST ENGINEERING

VOOR BEDRIJVEN

een ervaren expert nodig voor je project of een onverwachte afwezigheid opvangen? Of op zoek naar het juiste talent om je team te versterken? Trust Engineering bezorgt jou dé specialist die je nodig hebt.

Zo Kunnen WE JOU HELPEN

PROJECT SOURCING

Onze specialisten werken graag op projectbasis en zijn het gewend om zich snel aan nieuwe situaties en omgevingen aan te passen. Hun belangrijkste drijfveer is om samen met jouw mensen het project tot een goed einde te brengen.

WERVING & SELECTIE

Wij nemen jouw zoektocht naar extra medewerkers volledig uit handen. Wij regelen het hele traject van selectie van kandidaten tot en met een soepele start en continue opvolging tijdens het project. Zo kan jij zelf blijven focussen op je dagelijkse business.

ONZE AANPAK

Wat Trust Engineering voor jou wil doen? Heel eenvoudig: jou werk uit handen nemen. Daarom nemen wij voor jou de screening, matching, het hele wervings- en selectieproces (van de zoektocht naar geschikte kandidaten tot de contractbesprekingen), de kwalitatieve opvolging en administratie voor onze rekening. Zodat jij je kan concentreren op jouw business!

MET JOU PRATEN
JOU BETER LEREN KENNEN
Elk bedrijf is anders en we maken dan ook de nodige tijd vrij om jou en je noden beter te leren kennen. Daarom komen we graag bij jou langs voor een gesprek. Zo kunnen we proeven van de bedrijfscultuur en ontdekken waar jouw bedrijf en project precies voor staan en de perfecte match voor jou vinden. Tijdens het gesprek gaan we dieper in op jouw verwachtingen, wat je écht zoekt in een kandidaat en welke verloning daar tegenover kan staan.
MET JOU PRATEN
PROFIELEN ZOEKEN
DE PERFECTE MATCH VOOR JOU VINDEN
Vervolgens gaat ons team op zoek naar de perfecte match binnen ons uitgebreide netwerk. We spitten onze database door, publiceren jouw vacature op onze eigen website en op verschillende jobsites en promoten de vacature ook nog via LinkedIn. Daarna screenen we de kandidaten zowel op technisch als persoonlijk vlak. Je ontvangt vervolgens van elke geschikte kandidaat een cv en extra informatie over waarom wij denken dat hij/zij de perfecte match voor jou kan zijn.
PROFIELEN ZOEKEN
DE JUISTE MATCH VOORSTELLEN
ONTDEK WIE JOUW PERFECTE KANDIDAAT IS
Niets overtuigender dan een face-to-face gesprek met geselecteerde kandidaten, natuurlijk. Daarom organiseren we interviews met de kandidaten die jij hebt gekozen zodat jij nog beter kan kiezen met wie je een klik hebt en wie een plekje in jouw team verdient. Pas als er een match is en een schriftelijke overeenkomst, factureren we voor de diensten die de kandidaat levert. Ons motto hier is immers ‘no cure, no pay’.
DE JUISTE MATCH VOORSTELLEN
BLIJVEN OPVOLGEN
JOUW TEVREDENHEID IS BELANGRIJK!
Maar daar stopt het niet. Ook tijdens de opdracht volgen we alles verder op. We nemen regelmatig contact op met jou én met de kandidaat om jullie tevredenheid over de samenwerking te peilen. Duiken er toch problemen op? Dan kan je ons altijd bereiken en gaan we meteen op zoek naar een oplossing.
BLIJVEN OPVOLGEN