TRUST ENGINEERING

VOOR PROFESSIONALS

EEN PASSIE VOOR TECHNISCHE PROJECTEN EN OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE UITDAGING? OP PROJECTBASIS OF IN VASTE DIENST? DAN BEN JE BIJ TRUST ENGINEERING AAN HET GOEDE ADRES!

WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN

We kunnen je een mooie selectie vacatures aanbieden in allerhande vakgebieden voor verschillende toonaangevende klanten.

Maar we doen meer dan je zomaar een job voorstellen – bij Trust Engineering geloven we rotsvast in een persoonlijke aanpak. We nodigen je dan ook graag uit voor een gesprek om je beter te leren kennen. Daarvoor kan je langskomen in ons prachtige kantoor in Wijnegem of wij komen naar jou toe.


Doel? Een uitgebreid gesprek waarin we meer willen leren over jou, je praktische kennis en ervaring maar ook je motivatie en persoonlijkheid. Zo zijn we zeker dat we voor jou de perfecte match kunnen vinden. Met snelle doorgroeimogelijkheden en een bijzonder aantrekkelijke verloning met de nodige extra’s.

VACATURES

Ontdek onze vacatures in Chemical & Energy, Pharma & Food en Build & Construction. Als vaste medewerker of op projectbasis.

SPONTAAN SOLLICITEREN

Zin in een nieuwe uitdaging op technisch vlak en wil je ons daar graag meer over vertellen? Contacteer ons dan voor een vrijblijvend gesprek!

MEER OVER ONS

Wij beschikken over een zeer uitgebreid klantenbestand in de Benelux en bieden jou op deze manier een brede waaier van interessante projecten aan.