Introductie


De functie is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle aankoopprocessen volgens de geldende reglementeringen en de analyse van de meest geschikte strategie inzake de aankoopprocedure met als doel de continuïteit van het bedrijf te ondersteunen tegen de best mogelijke voorwaarden.

Functie

· Analyseren en vertalen van de behoeften van de interne klant naar een optimale oplossing rekening houdend met de strategie van de organisatie met als doel de meest geschikte aankoopprocedure te kiezen en uit te schrijven.

· Selecteren van leveranciers met als doel voor de organisatie de best mogelijke voorwaarden voor te stellen en te verkrijgen inzake prijs, kwaliteit en leveringstermijn

· Toezien dat de aankopen gebeuren volgens de geldende reglementeringen (bijvoorbeeld: wet op de overheidsopdrachten, voorkomingsbeleid, algemene wetgeving zoals incoterms, BTW,…) met als doel het aankoopproces volgens de vooropgestelde regels te laten verlopen

· Opvolgen van de levering van de bestelde goederen en diensten met als doel de organisatie te voorzien van grondstoffen, materiaal, uitrusting en/of diensten binnen de vooropgestelde tijd.

· Opvolgen en evalueren van leveranciers op vlak van hun geleverde prestaties en kwalificaties, op basis van de input van interne en externe partijen met als doel de kwaliteit van de werken door externen te behouden of te verbeteren.

· Opnemen van administratieve en logistieke taken met als doel ondersteuning te bieden aan de organisatie.

· Proactief signaleren, analyseren en aanpakken van problemen en het aankoopgedrag van de organisatie met als doel de voortgang van het aankoopproces te garanderen.

· Controleren van de inhoud van de lopende contracten a.d.h.v. overleg met de interne klant met als doel de contracten af te stemmen op de behoeften van de interne klant.Functie-eisen


· U beschikt bij voorkeur over een VIB-certificaat PI-1 of een gelijkwaardig attest.

· Kennis van de wet op de overheidsopdrachten spreekt in uw voordeel.

· U drukt zich vlot uit in het Nederlands, Engels en eventueel het Frans en bent vertrouwd met moderne informatica-tools.

· U bent stressbestendig, resultaat­gericht en kunt zowel in team als zelfstandig werken.

· U bent administratief sterk en werkt precies en nauwgezet.

· U beschikt over een natuurlijk talent om dynamiek te brengen in teams en bezit een gezonde dosis assertiviteit.

Als sterke communicator weet u te overtuigen en te onderhandelen


Inlichtingen

Roger De Keersmaeker +32(0)489885156


Sollicitatie

Roger De Keersmaeker +32(0)489885156